Fietsleasing

Fietsleasing

leasepakket

Je huurt een volledig leasepakket
inclusief fiets en accessoires

Fietsleasing duurtijd

De duurtijd van de fietsleasing is 36 maanden

maandelijks leasebedrag

Je betaalt een maandelijks leaseprijs (Automatische inhouding van het NETTO-loon via i-mens)

Wat is inbegrepen bij een fietsleasing?

Joule werkt samen met een waaier van vaste kwaliteitsmerken. Voor i-mens hebben we zorgvuldig een aantal fietstoppers geselecteerd. Ja kan ze bij producten terugvinden.

De fietsen worden bij aanvang op de werkvloer geleverd door de mobiele fietsenmaker en afgesteld op maat van de fietser. Na afloop van de huurtermijn worden de fietsen weer opgehaald.

Het onderhoudscontract omvat de uitvoering van onderhoud nodig om de fiets over de looptijd heen in uitmuntende staat te houden. Onderhoud vindt plaats op de werkvloer en wordt ingepland na 3 maanden, 15 maanden en 27 maanden.
In het onderhoud zijn volgende diensten inbegrepen: controle verlichting, smering van de ketting, controle van de bandenspanning, aanspannen van alle bouten, afstellen van de versnellingen, controle van het balhoofd, controle van de spaakspanning, software updates, afstellen van de remmen en het behandelen van de contactpunten.

De ‘Top-Fiets’ omnium schade- en diefstalverzekering geeft de klant recht op een compensatie in geval van vandalisme, schade na een val, aanrijding, en (poging tot) diefstal. Bij schade of diefstal hoef je enkel de franchise te betalen t.w.v. €50. Hiervoor kan je beroep doen op je ‘Herstellingsvoucher’.

Een permanente pechverhelping (24/7) via het breed netwerk van Touring met meer dan 280 herstellers in België.

Wanneer u in panne staat (bv. platte band) zal de pechverhelping u naar het werk of naar huis brengen. 

JOULE zal uw fiets dan binnen 48u komen herstellen of een vervangfiets voorzien.

Meer info vind u HIER

Tijdens de leaseperiode heb je een herstellingsvoucher t.w.v. €260 die je kan gebruiken voor de franchise van de schade- en diefstalverzekering te betalen of ongeplande herstellingen te bekostigen (bv. platte band)

na de leaseperiode kan je de fiets vrijblijvend aankopen. De waarde van de fiets (of e-bike) na 3 jaar wordt vastgelegd op 16% van de initiële catalogusprijs.

Meer info vindt u HIER

×

Winkelmand